1. Home
  2. Natuurnieuws
  3. 3x gratis wandel app voor Nederland

3x gratis wandel app voor Nederland

0

Een wandel app kan je wandeling een extra dimensie geven door de aanvullende informatie die je krijgt. Banjeren wordt zo geïnformeerd recreëren…

Natuurmonumenten

Laat je verrassen door prachtige routes in de natuur en luister naar de wonderlijke verhalen van de boswachters. Als dit je aanspreekt download dan de gratis route app van Natuurmonumenten: Natuur Routes.

De unieke route app biedt een ruime keuze uit wandel-, fiets- en kanoroutes door heel Nederland. Van speciale routes voor kinderen tot langeafstandsroutes door prachtige landschappen. De app met routeplanner bevat nu meer dan 230 gratis routes. Nieuwe routes worden automatisch zichtbaar in de app. Meer informatie.

Vitens waterwandelingen

De gebieden waar ons drinkwater vandaan komt zijn prachtige, ongerepte natuurgebieden. Vitens is daar heel zuinig op en investeert in duurzaam terreinbeheer. In diverse waterwingebieden zijn door Vitens wandelingen uitgezet. De app wijst je de weg en vertelt over de bijzondere landschappen, dieren en leuke weetjes over het gebied. Meer informatie.

Klompenpaden wandel app

Op klompenpaden.nl vind je de mooiste wandelroutes over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. Geniet tijdens je wandeling van de rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur. Ieder Klompenpad heeft een eigen pagina met een fotoreeks die een indruk geeft van het landschap waar je doorheen wandelt. Meer informatie.

Lees hier welke wandelroutes hoog worden gewaardeerd door wandelaars. Wil je weten waar de redactie graag komt? Wij hebben 8 favoriete natuurwandelingen voor je op een rij gezet! Waar ga jij graag heen? 

Bol AlgemeenBol Algemeen