Adverteren - 247Green.nl
Home Adverteren

Adverteren

247Green is je gids voor een gezonde groene life-style. Of het nu gaat om tuinieren, eten uit eigen tuin of het decoreren van je huis met bloemen en planten; 247green inspireert je om méér te doen met groen. Het 247Green-team van Lodewijk Hoekstra voorziet je dagelijks van leuke weetjes over groene onderwerpen, inspirerende doe-het-zelf video’s en handige tips om zelf toe te passen.

Dit is 247Green!

247Green (spreek uit op z’n engels: twenty-four-seven-green) is een snelgroeiend crossmediaal contentmerk van Green World Media dat staat voor laagdrempelige, inspirerende en informerende artikelen, video’s en acties rond groene onderwerpen. Onze missie is om op een positieve en inspirerende manier zoveel mogelijk consumenten te stimuleren en te helpen bij het maken van keuzes die passen bij een vitale en gezonde groene life-style.

Adverteren op 247Green

247Green biedt een ruim scala aan mogelijkheden voor merken en producenten om hun producten aan een breed publiek te tonen. Adverteren op 247Green is altijd maatwerk. Wij geloven is dat consumenten behoefte hebben aan inspiratie en informatie en niet zitten te wachten op reclame. Daarom zetten we in op native advertising en werken we graag samen met adverteerders die echt bij ons passen. Want dan kunnen we hun verhaal vertellen op een manier waar wij – maar belangrijker nog – ons lezers- en kijkerspubliek, echt blij van wordt.

Website en Facebook

Op onze 247Green-landingspagina en de Facebook, Twitter en Pinterest-streams zorgt de 247Green-webredactie voor dagverse groene content voor een breed publiek. Graag schrijven we een advertorial waarin uw product of dienst in de hoofdrol staat.

Video voor web

247Green produceert leuke, korte informatieve en inspiratievolle webfilmpjes en -series om te liken en te delen op de sociale media. Voorbeelden zijn De Tuin in met Lodewijk en Goed Geschikt met Sarah Dikker. Lodewijk en/of Sarah kunnen met uw product aan de slag in een van de afleveringen. Of we bedenken samen met u een nieuw format dat we kant en klaar produceren, distribueren en promoten!

Community

In de 247Green-Facebook community delen beginners en experts hun passie voor de natuur en helpen elkaar met vragen over allerhande onderwerpen. Een leuk idee is om uw product door de community te laten gebruiken en zo ervaringen en testimonials te verzamelen!

Ditjes&Datjes

In Ditjes&Datjes, het grootste onafhankelijke gratis familieblad van Nederland, verzorgt 247Green iedere maand de Groene Vingers-pagina. Lodewijk Hoekstra en Sarah Dikker hebben ieder een eigen rubriek en in het hoofdartikel staat telkens een bloem of plant centraal. Wilt u dat uw product geïntroduceerd wordt bij de bijna 2 miljoen lezers van Ditjes&Datjes? Neem dan contact met ons op!

TV-programma: Groene Handen

Samen met Intratuin was 247Green sponsor van Groene Handen, een tv-programma op RTL4 met Lodewijk Hoekstra, Sarah Dikker en tv-kok Hugo Kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor adverteren, sponsored content of een enerverende contest om uw doelgroep te activeren en te engageren? Neem dan contact op via info@greenworldmedia.nl