1. Home
  2. Over ons

Over ons

Wat is 247Green?

247Green is een gratis webplatform en -community gericht op iedereen die zich wil laten informeren en laten inspireren over bloemen, planten, tuinieren, buitenleven en een ‘groene life-style’ in bredere zin. Ons motto: “Groen maakt gelukkig!” Wij geloven dat planten en bloemen mensen gezonder en gelukkiger maken en willen dat uitdragen met deze website en onze community. We willen mensen verbinden die net als wij een passie hebben voor “alles wat groeit en bloeit”!

Binnen de community zijn experts aanwezig die je verder kunnen helpen met vragen over groene onderwerpen. Onze 247Green-webredactie zorgt voor dagelijkse nieuws en kiest de leukste en beste filmpjes van het web en uit de community om uit te lichten op deze website. We verzorgen ook acties, activaties en contests (soms gesponsord) waarmee we liefhebbers van groen uitgedragen actief mee te doen in de community.

Het is onze ambitie om 247Green.nl te ontwikkelen tot hét Nederlandse  online startpunt voor alle vragen over groene onderwerpen. Daarbij willen we op een positieve en inspirerende manier zowel consumenten én producenten van bloemen, planten en tuinartikelen stimuleren tot – en helpen bij – het maken van duurzame keuzes die passen bij een vitale en gezonde groene life-style.

Lodewijk Hoekstra is een van de oprichters van 247Green. Lees hier meer over zijn drijfveren en ambities.

 

247Green is mede tot stand gekomen met steun van Stimuflori, hét fonds voor promotie en innovatie in de Nederlandse sierteeltsector!

Stimuflori