Home Community

Community

Word ook lid van de 247Green community op Facebook en deel je foto’s, stel vragen en laat je inspireren! Hier ontmoet je mensen met liefde voor alles wat groeit en bloeit. Of je nu vooral van bloemen of kamerplanten houdt of juist vooral gek bent op tuinieren, in de natuur zijn, iedereen is welkom! Je vindt in de community beginners, mensen die al een beetje wegwijs zijn en echte doorgewinterde experts. Ruim 1500 groenliefhebbers doen al mee! Kom er bij!

247Green Community

Welkom bij de 247Green community! Wij geloven dat planten en bloemen mensen gezonder en gelukkiger maken en willen dat uitdragen met onze websites en deze community. We willen mensen verbinden die een passie hebben voor “alles wat groeit en bloeit”!
Lodewijk Hoekstra
Lodewijk Hoekstra4 dagen geleden
We heten onze nieuwe leden van harte welkom:
Charlotte Groendijk
Joost van der Spek
Joost van der Spek shared Manos Verdes's post to the group: 247Green Community.7 dagen geleden
Mooi Haags project, meer groen in de stad.
Agnes Scheffers van der Linden
Agnes Scheffers van der Linden shared Dragontree - Dracaenakwekerij 'De Plaats' B.V.'s post to the group: 247Green Community.1 week geleden
Stichting Westland Marketing ,..hèlèmaal ànders als "verwacht",..Mooi 😀 Westland promofilm
Agnes Scheffers van der Linden
Dragontree - Dracaenakwekerij 'De Plaats' B.V.
Stichting Westland Marketing ,..hèlèmaal ànders als "verwacht",..Mooi 😀 Westland promofilm - Innovation & World Horti Center. https://www.youtube.com/watch?v=PM-eFnlHDLY&feature=youtu.be
Jane Lichtenveldt
Jane Lichtenveldt1 week geleden
Nieuwe knop van de Gunnera, met zijn eigen grote bladeren de hele plant afgedekt voor de vorst.
Sander Louis
Sander Louis shared 247Green.nl's post to the group: 247Green Community.1 week geleden
Kleine discussie op de 247Green.nl pagina over dit bericht. Goed idee of niet?
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.1 week geleden
Galanthus reginae-olgae calabrien form. Een prachtige late najaar en in het begin van de winter bloeiende, flinke sneeuwklok. Dat geeft mij hoop in deze donkere dagen voor Kerst. Hoop op nieuw leven. Verlangen naar de prille lente. Dat is de rede dat ik van zulke bolgewassen hou. En natuurlijk ook de schoonheid die zij uitstraal. De gratie van een maagdelijke witte en verlegen ballerina, die met haar groen als gras getekende kelk, haar onschuld laat zien.