Home Community

Community

Word ook lid van de 247Green community op Facebook en deel je foto’s, stel vragen en laat je inspireren! Hier ontmoet je mensen met liefde voor alles wat groeit en bloeit. Of je nu vooral van bloemen of kamerplanten houdt of juist vooral gek bent op tuinieren, in de natuur zijn, iedereen is welkom! Je vindt in de community beginners, mensen die al een beetje wegwijs zijn en echte doorgewinterde experts. Ruim 1500 groenliefhebbers doen al mee! Kom er bij!

247Green Community

Welkom bij de 247Green community! Wij geloven dat planten en bloemen mensen gezonder en gelukkiger maken en willen dat uitdragen met onze websites en deze community. We willen mensen verbinden die een passie hebben voor “alles wat groeit en bloeit”!
Thomas Pijnacker
Thomas Pijnacker2 dagen geleden
Sambal maken met verse pepers van Peter. Afzuigkap en handschoentjes.
Ben benieuwd.
Jane Lichtenveldt
Jane Lichtenveldt2 dagen geleden
Serratula seoanei, heel fijntjes nog steeds in bloei
Marca Van der Veek-Hulsebosch
Marca Van der Veek-Hulsebosch1 week geleden
Gevonden in de tuin. Wat is dit?
Jane Lichtenveldt
Jane Lichtenveldt4 dagen geleden
Toch nog kleur.
Agnes Scheffers van der Linden
Agnes Scheffers van der Linden shared Dragontree - Dracaenakwekerij 'De Plaats' B.V.'s photo to the group: 247Green Community.3 dagen geleden
Wàterwortels,.ik ontdekte van de week na `n tip van Corine de Vrij dat het zèlfs `n naam heeft, Hydroponie,..aandacht voor de wortel,die aandacht is er àl jaren bij Dragontree en bloemisten . T ene jaar meer als `t andere jaar,..maar volgens VT wonen is het Trend. Dus òòk wij van Dragontree kunnen dit wèderom maken voor de bloemist, op 2 manieren,..u koopt stek en wortelt zèlf,.simpel in koffiebekertjes en na `n week of 6 kunt u `t gezellig in glas zetten zodat de wortels mooi zichtbaar zijn,..ze beginnen wit en worden uitèindelijk oranje, want zo gaat dat bij Dracaena Òf wij wortelen en u koopt ze en komt ze ophalen (versturen is niet mogelijk `t is allemaal erg teer) Dit is altijd wel op bestelling waarbij afname verplicht is.
#SamenwerkingKwekerBloemist #DragontreeDracaena
Informeer vrijblijvend: 0654786159 en U krijgt Ruud aan de lijn.

Hydroponie, There were the ROOTS get the attention,..according to a Dutch lifestyle magazine it is Trend again,..well it is trend more òr less èvery year and we àlso can make it,..Dragontree Dracaena is very suited for it. Do YOU like it?!