Home Community

Community

Word ook lid van de 247Green community op Facebook en deel je foto’s, stel vragen en laat je inspireren! Hier ontmoet je mensen met liefde voor alles wat groeit en bloeit. Of je nu vooral van bloemen of kamerplanten houdt of juist vooral gek bent op tuinieren, in de natuur zijn, iedereen is welkom! Je vindt in de community beginners, mensen die al een beetje wegwijs zijn en echte doorgewinterde experts. Ruim 1500 groenliefhebbers doen al mee! Kom er bij!

247Green Community

Welkom bij de 247Green community! Wij geloven dat planten en bloemen mensen gezonder en gelukkiger maken en willen dat uitdragen met onze websites en deze community. We willen mensen verbinden die een passie hebben voor “alles wat groeit en bloeit”!
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.15 uren geleden
Ik heb deze al eerder maar dan nog in knop laten zien. Het is één van de zaailingen van Penstemon Purple Passion van Plant World Seeds. Een andere zaailing die ik helaas vanwege het weer niet kan laten zien is meer warmer paars van kleur. Deze is duidelijk meer blauwpaars.
Fatih Demirbag
Fatih Demirbag16 uren geleden
PRESERVED MOSS & PLANTS TABLE. 78*38cm. FLAME RETARDANT. Wholesales Prices 80€
ankuvaflw@superonline.com
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.18 uren geleden
Roscoea purpurea HWJK 2407. Een prachtige bijna wit bloeiende vorm van de Gemberorchidee die met een klein beetje lila bij de mond in lichte penseelstreken langzaam vervagend over de bloembladen gaan. Deze vorm heeft een groene stam. Er is ook een ongeveer met dezelfde bloemvorm/kleur met rode stam genaamd Roscoea pupurea Vannin HWJK 2406.
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.2 dagen geleden
Tricyrtis formosana vorm dat is me wel heel duidelijk. En aan het patroon en kleurstelling te zien zou dit weleens Purple Beauty kunnen zijn of een die er op lijkt? Bij de Dark Form gaan de stippels veel meer in elkaar over dus die is het niet? Ik heb deze trouwens met een paar andere niet benaamde Tricyrtis in één keer aangekocht. Soms doe ik dat om mezelf eens heerlijk te verrassen.
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.2 dagen geleden
Een hele mooie kleurvorm van de Eucomis comosa. Is één van de drie bollen die ik onder de naam Eucomis montana heb ingekocht. Ik hoop ooit, die ook in mijn collectie te hebben.