1. Home
  2. Adverteren

Adverteren

247Green is je gids voor een gezonde groene life-style. Of het nu gaat om tuinieren, eten uit eigen tuin of het decoreren van je huis met bloemen en planten; 247green inspireert je om méér te doen met groen. Het 247Green-team voorziet je van leuke weetjes over groene onderwerpen, inspirerende doe-het-zelf video’s en handige tips om zelf toe te passen.

Dit is 247Green!

247Green (twenty-four-seven-green) staat voor laagdrempelige, inspirerende en informerende artikelen, video’s en acties rond groene onderwerpen. Onze missie is om op een positieve en inspirerende manier zoveel mogelijk consumenten te stimuleren en te helpen bij het maken van keuzes die passen bij een vitale en gezonde groene life-style.

247Green biedt een ruim scala aan mogelijkheden voor merken en producenten om hun producten aan een breed publiek te tonen. Adverteren op 247Green is altijd maatwerk. Wij geloven is dat consumenten behoefte hebben aan inspiratie en informatie en niet zitten te wachten op hinderlijke reclame. Daarom zetten we bij voorkeur in op native advertising en werken we graag samen met adverteerders die echt bij ons passen. Want dan kunnen we hun verhaal vertellen op een manier waar wij – maar belangrijker nog – onze lezers, echt blij van worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor adverteren, sponsored content of een enerverende contest om uw doelgroep te activeren en te engageren? Neem dan contact op via s.louis@greenworldmedia.nl