1. Home
  2. Nieuws
  3. Vijf groene cadeaus voor vaderdag

Vijf groene cadeaus voor vaderdag

Vijf groene cadeaus voor vaderdag
0

Geen idee wat je je pa dit keer met vaderdag zult geven? Waarom geen groene gift, een cadeau waar je je vader jezelf en de rest van de wereld blij mee maakt? Met deze vijf groene cadeautips voor vaderdag kom je goed voor de dag!

1. Stuur je ouwe heer een plantje via Mount Green! (vanaf €12,50)

MountGreen is een Nederlands initiatief dat planten verstuurt via brievenbuspost! Voor elke plant gaat €1,- naar landrestauratie. Zo maak je je vader blij en zorg je ervoor dat onvruchtbaar land weer omgetoverd wordt in een groene oase! Je kunt kiezen uit verschillende rozen, een koffieplant maar ook een klein Sequoia-boompje, dat kan uitgroeien tot een van de grootste bomen ter wereld!Leuk en origineel!

Meer informatie: www.mountgreen.nl

2. Geef hem een eigen stuk natuur cadeau! (vanaf €5,-)

Doe eens gek en geef die man z’n eigen stukje natuur. Vanaf vijf eurootjes per vierkante meter kun je je vader een stuk land geven waar zijn naam voor altijd aan verbonden blijft. En omdat het een initiatief is van de Partij voor de Dieren zorgt Marianne Thieme er persoonlijk voor dat geen enkele mier, haas of buizerd op dat stukje land ook maar een strobreed in de weg wordt gelegd! Zo is Marianne!

Meer informatie: www.mijnnatuur.nl

Vaderdag

3. Zet een boompje voor hem op! (vanaf 25,-)

Dat kan natuurlijk ook: een boom cadeau geven via Natuurmonumenten. Hij krijgt er een stijlvolle geschenkverpakking met felicitatiekaart en persoonlijk certificaat van aanplanting in een fotolijstje bij. Ook leuk: Je pa kan de boom zelf komen planten op de boomplantdag op zaterdag 5 november 2016 op de Ramenberg bij Loenen.

Meer informatie: www.natuurmonumenten.nl

4. Heeft hij een tuin? Geef dan lieveheersbeestjes! (vanaf €13,50)

Houd je pa van (moes)tuinieren? Dan heeft hij vast wel eens last van bijvoorbeeld bladluis. Je laat hem natuurlijk geen gif spuiten, maar helpt hem – en de natuur – met een cadeau uit de webshop roodmetzwartestippen.nl. Je hebt daar al een legertje lieveheersbeestjes voor maar €13,50! Dat is nog eens een origineel cadeau!

Meer informatie: www.roodmetzwartestippen.nl

5. Maak je pa lid van IVN! (vanaf €24,-)

IVN is het ‘Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid’. Klinkt saai, maar is het niet. De mensen van deze club doen ongelooflijk goed werk voor onze natuur en dat mag best royaal ondersteund worden. Vati kan in elk geval rekenen op interessante extra’s, zoals 4x per jaar het magazine Mens en Natuur met veel leuke aanbiedingen, en hij mag gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan IVN-activiteiten. Erg handig als hij de kinderen meeneemt, dan hebben jullie een weekendje voor jezelf!

Meer informatie: www.ivn.nl

https://youtu.be/U_R6rPb2nxc

Bol AlgemeenBol Algemeen