1. Home
  2. Nieuws
  3. Anthuriumkwekers in actie voor het Rode Kruis

Anthuriumkwekers in actie voor het Rode Kruis

Anthuriumkwekers in actie voor het Rode Kruis
0

Vanaf 20 juli zijn speciale actie-anthuriums te koop bij supermarktketen Coop om geld op te halen voor het Rode Kruis. Van elke verkochte anthurium gaat €1,- naar de hulpverlening in de strijd tegen corona.  De actie loopt een aantal weken bij alle Coop winkels in Nederland en is te herkennen aan de ‘Rode Kruis’ sticker.

€1,- per plant voor het Rode Kruis

Kwekerij HouwenPlant heeft dit initiatief gestart om een steentje bij te dragen aan het Rode Kruis, die hulp blijft bieden in de strijd tegen corona. Met de actie willen we consumenten stimuleren het Rode Kruis te steunen. Daarnaast hebben zij tegelijkertijd een mooie sterke anthuriumplant om cadeau te doen aan iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken of om thuis van te genieten. We hopen met de afdracht van €1,- per plant een mooie donatie te kunnen doen aan het Rode Kruis om zo de mensen te steunen die de hulp hard nodig blijven hebben”, aldus Johan van der Houwen, mede-eigenaar HouwenPlant.

Het Rode Kruis helpt kwetsbaren tijdens de coronacrisis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Het Rode Kruis zorgt ervoor dat de meest kwetsbaren in onze samenleving de hulp krijgen die ze nodig hebben. Het coronavirus zorgt voor veel vragen en onzekerheid. Het Rode Kruis ondersteunt de gezondheidszorg, biedt een luisterend oor en zijn er ook voor mensen die praktische hulp nodig hebben, zoals het doen van boodschappen. Dat kost veel tijd, energie én geld. Koop daarom van 20 juli tot en met 13 september de ‘Rode Kruis anthurium’ bij alle Coop winkels en steun hiermee de voortdurende strijd tegen corona. Want in tijden van nood, mag niemand er alleen voor staan.

Foto: Johan van der Houwen, mede-eigenaar Houwenplant

Foto: De actie-anthuriums zijn te herkennen aan de Rode Kruis-stickers

Bol AlgemeenBol Algemeen