1. Home
  2. 247Green
  3. Lodewijk haalt lente in huis met ‘Groene Handen’!

Lodewijk haalt lente in huis met ‘Groene Handen’!

Lodewijk haalt lente in huis met ‘Groene Handen’!
0

Eindelijk mogen we het nieuws vertellen: Lodewijk is vanaf 9 april weer wekelijks te zien bij RTL 4 met het nieuwe tv-programma ‘Groene Handen’; een groen lifestyle magazine waarbij planten, bloemen én de natuur centraal staan.

Leuk en laagdrempelig

Lodewijk: “Ik ben supertrots dat ik nu een programma mag maken waarin ik écht de focus kan leggen op groen. Mensen staan steeds verder van de natuur en de interesse in tuinieren en groen is minimaal tegenwoordig en daar wil ik heel graag verandering in brengen! Door te inspireren én in te zetten op laagdrempelige tuinklussen wil ik mensen laten zien hoe leuk én makkelijk het is om op een duurzame manier met groen aan de slag te gaan!”

Sarah ook van de partij!

Met verschillende experts duikt Lodewijk in de bijzondere wereld van het buitenleven en laat hij zien hoe je met passie én op een verantwoorde manier kan genieten van de natuur, tuinieren en buiten zijn. TV-kok Hugo Kennis gaat aan de slag in zijn eigen tuin en bewijst zo hoe leuk én makkelijk het is om zelf groente en fruit te kweken. Natuurlijk bereidt deze chef in elke aflevering ook een gerecht met eigen oogst. Dat je de natuur ook naar binnen kunt halen, is in ‘Groene Handen’ de boodschap van bloemen- en plantenstyliste Sarah Dikker. Zij geeft iedere week tips en adviezen hoe je kunt genieten van groen en kleur binnenshuis.

Langs bij kwekers

Daarnaast inspireert ‘Groene Handen’ wekelijks met een weekend-tuinklus waarbij gemak, plezier en weinig budget centraal staan. Ook gaat Lodewijk langs bij kwekers om zo alles te weten te komen over de passie waarmee planten gekweekt worden. Tevens duikt hij in elke uitzending zijn eigen domein in om te laten zien hoe hij stap voor stap zijn eigen tuin aanlegt.

‘Groene Handen’ wordt geproduceerd door NICE Media en komt tot stand in nauwe samenwerking met 247Green!

‘Groene Handen’
Vanaf 9 april 2017 om 17.30 uur bij RTL 4

bron: RTL 4

Bol AlgemeenBol Algemeen