1. Home
  2. planten
  3. Top 4 Bloembollenmengsels

Top 4 Bloembollenmengsels

Top 4 Bloembollenmengsels
0

Je omringen met natuur is ontspannen 2.0. Zorg voor een zo groot mogelijk effect door nu bloembollen te planten en al vroeg in het seizoen van bloemen te genieten. Met deze top 4 bloembollenmengsels komt dit perfect voor elkaar.

Minder bestrating, meer groen

Minder bestrating en meer groen in de tuin is het credo. Je zult zien dat het je relaxter maakt. Niet alleen omdat het rustgevend is om naar te kijken, maar ook omdat het aanzet tot lekker bezig zijn met de natuur. Van weg uit het gejaagde leven naar me-time in volledige ontspanning. Meer groen in de tuin zorgt ook nog eens voor een betere waterhuishouding. Bloembollen spelen een belangrijke rol in de tuin, want zij brengen de allereerste bloemen van het seizoen. Ontdek de top 4 bloembollenmengsels en word helemaal zen.

Extra lang

Waarom bloembollen mengen en niet één soort in de tuin planten? Een bloembollenmengsel zorgt ervoor dat je langer kunt genieten. In plaats van enkele weken staat een mix soms wel een paar maanden te schitteren. Dat komt omdat de verschillende bloembollen een ander bloeimoment hebben. En door kleuren met elkaar te mengen is het mogelijk om een sfeer te creëren die jij fijn vindt. De top 4 bloembollenmengsels is onderverdeeld in romantisch, spannend, vrolijk en betoverend.

Recept 1: Fairytale Pink

Ben je uiterst romantisch en fleur je helemaal op bij het zien van roze tinten? Kies dan voor het mengsel Fairytale Pink. De verschillenden roze tinten gecombineerd met maagdelijk wit zorgen voor toverachtig schouwspel.

Ingredienten:

Recept 2: Magical Indigo

foto: iBulb

Ben je in voor een beetje magie en omring je je graag met stoere blauwe tinten? Ga dan voor het mengsel Magical Indigo. De indigoblauwe tinten contrasteren betoverend met de kleur geel.

Ingrediënten:

Recept 3: Blooming Classic

foto: iBulb

Droom je van een weelderige bloementuin waarin je je kunt omringen met klassieke Engelse roze en paarstinten? Plant het bloembollenmengsel Blooming Classic in je tuin en waan je even in een andere wereld.

Ingrediënten:

Recept 4: Contrasting Tenseness

foto: iBulb

Kleur je graag buiten de lijntjes en ben je lekker eigenzinnig? Dan is het mengsel Contrasting Tenseness perfect voor jou. De ongebruikelijke mix van rode, roze, blauwe en paarse kleuren maken je tuin lekker spannend.

Ingrediënten:

De soorten uit de mengsels zijn goed verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld in de catalogus bij bol.com Lukt het toch niet om een of meerdere soorten te vinden? Kies dan voor een kleur die erop lijkt, want het wordt net zo mooi. Kijk voor informatie over het planten van bloembollen www.bulb.com.

Bol AlgemeenBol Algemeen